+45 66 10 85 90 - vi træffes telefonisk hele døgnet rundt.

Min sidste vilje

Giv “din sidste vilje” en tanke – og hjælp din familie

Som familie planlægger man begravelsen i kærlighed og respekt for den man har mistet. Derfor er din stillingtagen her i “Min Sidste Vilje” et godt holdepunkt for din familie, når de engang skal arrangere din begravelse. En begravelse har forskellig betydning, afhængig af hvem man er som menneske.

“Min Sidste Vilje” er et redskab, som kan rådgive dine pårørende, når dagen kommer, hvor de skal arrangere din begravelse. Erfaringer viser, at det giver familien en ro og tryghed, hvis de kender den afdødes ønsker, når begravelsen skal arrangeres.

Hvad er “Min sidste vilje”?

Min sidste vilje er en sikker og nem løsning til at tilkendegive dine ønsker for din afsked. Det anbefales at benytte den nye digitale Min sidste vilje, så kan du være sikker på, at dine ønsker opbevares centralt og sikkert over tid, og at de dermed også bliver kendt ved dødsfaldet.

Systemet kræver NemID-login. Det giver dig den bedste sikkerhed for beskyttelse af dine data. Gå til den digitale Min sidste vilje:

Minsidstevilje.nu

 

Fordele ved en digital Min sidste vilje

Min sidste vilje er din garanti for, at dine ønsker kommer frem ved dødsfaldet, så de pårørende kan arrangere begravelsen eller bisættelsen med respekt for dine ønsker. Når du på nettet opretter Min sidste vilje elektronisk, kan du:

  • selv oprette og tilpasse dine ønsker løbende og til enhver tid ændre i Min sidste vilje, så den altid svarer til dine ønsker
  • udfylde relevante felter i forhold til dine ønsker.
  • få viden og vejledning til en lang række praktiske forhold, som du vælger at tage stilling til undervejs.
  • give tilladelse til hvilke pårørende, der skal få kendskab og adgang til Min sidste vilje før og/eller efter dødsfaldet
  • være sikker på, at bedemanden der skal stå for afskeden har adgang til at læse dine ønsker.

 

Fordele ved central registrering

Ved en central registrering af ønskerne kan bedemanden ved en søgning undersøge, om den afdøde har en Min sidste vilje. Den valgte bedemand, der skal hjælpe med begravelsen/bisættelsen, får derefter adgang til de nedfældede ønsker, således at de pårørende har mulighed for at arrangere begravelsen eller bisættelsen med fuld respekt for disse ønsker.

Viljeskriveren kan til enhver tid få oplysning om, hvad der er registreret på eget cpr-nummer, ved at rette henvendelse til Danske Bedemænd. Registeret lever op til Persondatalovens bestemmelser vedr. elektronisk databehandling.

Min sidste vilje i papirform eller som pdf til print

Hvis du er fritaget for digital post fra det offentlige og ikke har et NemID-login, kan du give bedemanden fuldmagt til at oprette Min sidste vilje på dine vegne.

Du kan også fortsat udfylde Min sidste vilje i papirform. Det er en fortrykt formular, som du enten kan få tilsendt, downloade eller få udleveret ved din lokale bedemand.

Min sidste vilje skal ved brug af disse to  former  foreligge med original underskrift for at være gyldig.

Du udfylder den (evt. direkte i pdf’en) udskriver dokumentet, skriver under og scanner ind.
Så kan du enten sende den til kontakt@bedemand.dk  eller  sende/aflevere den til din lokale bedemand eller give direkte til dine pårørende.

66 10 85 90
Vi træffes telefonisk hele døgnet
- alle dage
For personligt møde aftales tid.

Henvend dig til Bedemand Yde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt bedemanden på tlf.
66 10 85 90 for en aftale. Du kan kontakte os alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bedemand Yde ApS

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse ApS

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse ApS

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse ApS

Fjordvej 112b • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Logo til Brancheforeningen Danske Bedemænd, som Bedemand Yde er medlem af

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.