+45 66 10 85 90 - vi træffes telefonisk hele døgnet rundt.

Bisættelse

Lad Bedemand Yde bistå jer ved begravelser og bisættelser i Odense og omegn.

Bedemand Yde bistår pårørende ved bisættelser i Odense og omegn. Efter mange år i branchen er vi din garant for overblik og grundighed, når dødsfaldet indtræffer og der skal tages hånd om situationen. Vi gør de mange praktiske gøremål overskuelige i den svære tid, hvor du helst bare vil være sammen med familien.
Bedemand Yde er medlem af Danske Bedemænd og vi er derfor en del af foreningens etiske og faglige regler. Det giver blandt andet adgang til garantifond og klageudvalg.
Kontakt derfor vores bedemand i Odense, når en af dine nærmeste er afgået ved døden. Ved den første kontakt med Bedemand Yde aftales ofte et personligt møde.
Mødet med bedemanden kan foregå enten hjemme hos jer eller hos os, alt efter hvad der passer jer bedst. Under mødet aftaler bedemanden det videre forløb med jer, og gennemgår alt det praktiske forud for bisættelsen.
Bedemanden skal bruge afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partner, anvendes dennes personnummer (ID) også.

 

Bisættelse i Odense – vi tager os af de praktiske opgaver

Vores bedemand hjælper jer med de mange praktiske opgaver, i forbindelse med bisættelsen og begravelsen, og bidrager med gode råd og vejledning i den svære situation, som et dødsfald er. Bedemanden sørger for at anmelde dødsfaldet til begravelsesmyndigheden. Hvis der mangler personlige papirer eller attester, kan bedemanden også hjælpe med at fremskaffe disse. Bedemanden sørger normalt for at koordinere alle aftaler mellem de involverede i bisættelsen, f.eks. præst, kapel, kirkegård, krematorium, transport af afdøde, mindehøjtidelighed m.m. Bedemanden kan, om ønsket, også hjælpe med at udforme en dødsannonce og indrykke den i aviser eller andre medier.

Kontakt allerede nu Bedemand Yde på tlf. 66 10 85 90 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med bisættelsen i Odense og omegn.
Du kan ringe til os alle dage i ugen, døgnet rundt.

66 10 85 90
Vi træffes telefonisk hele døgnet
- alle dage
For personligt møde aftales tid.

Henvend dig til Bedemand Yde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt bedemanden på tlf.
66 10 85 90 for en aftale. Du kan kontakte os alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bedemand Yde ApS

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse ApS

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse ApS

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse ApS

Fjordvej 112b • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Logo til Brancheforeningen Danske Bedemænd, som Bedemand Yde er medlem af

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.