+45 66 10 85 90 - vi træffes telefonisk hele døgnet rundt.

Bedemand i Langeskov

Vi er din lokale bedemand i Langeskov og omegn. Vi kan hjælpe med de udfordringer der er i forbindelse med begravelsen af din nærmeste. Der er rigtig mange ting, du skal have på plads i løbet af meget kort tid, hvor du samtidig er under et følelsesmæssigt stort pres. Her kan vi som bedemand i Langeskov og omegn hjælpe dig.

Vi er lokalkendte i sognet, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med begravelsen og al logistik omkring den bedst muligt. Du har samtidig en ekspert ved hånden, som er vant til at varetage de praktiske opgaver.

Den lokale bedemand giver dig overblik over, hvilke arbejdsopgaver vi som bedemænd kan hjælpe dig med, og hvilke du helst selv vil stå for. Vi danner rammen om et stærkt samarbejde og en god kommunikation mellem alle de involverede i begravelsen.

Bedemanden i Langeskov overskueliggør begravelsen

I sorgens stund kan det være svært nok at træffe beslutninger om selv de mindste ting. Du sparer dig selv for en masse arbejde, hvis du lader os om at varetage de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen. På den måde er bekymringerne færre, og du kan komme hurtigere i gang med de mest forestående gøremål.

Når det handler om planlægningen, gør du dig selv en stor tjeneste ved at få det hele ordnet inden for de første par dage efter dødsfaldet, så du kan være sammen med familien i den svære tid. Den lokale bedemand i Langeskov formår at holde styr på hele begravelsen og arrangere begravelsen, så nemt som muligt for dig.Henvend dig til Bullerup Begravelsesforretning, hvis du har behov for en bedemand i Langeskov, Birkende, Marslev og omegn, og hør nærmere om mulighederne hos os. Kontakt Lene Yde på tlf. 66 10 85 90 eller mail yde@bedemandfyn.dk.

66 10 85 90
Vi træffes telefonisk hele døgnet
- alle dage
For personligt møde aftales tid.

Henvend dig til Bedemand Yde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt bedemanden på tlf.
66 10 85 90 for en aftale. Du kan kontakte os alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bedemand Yde ApS

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse ApS

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse ApS

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse ApS

Fjordvej 112b • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Logo til Brancheforeningen Danske Bedemænd, som Bedemand Yde er medlem af

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.

>