+45 66 10 85 90 - vi træffes telefonisk hele døgnet rundt.

Korsløkke – Munkebjerg Begravelsesforretning i Odense

Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning er din bedemand i Odense og omegn – vi bistår dig og dine nærmeste ved dødsfald, bisættelser og begravelser. Som bedemand kender vi til uoverskueligheden, der kan omgive et dødsfald, samt planlægningen af efterfølgende bisættelse eller begravelse. Af netop denne grund bestræber vi os på at gøre processen overskuelig for dig. Når du benytter dig af os, benytter du dig af en bedemand, der giver dig plads til lige præcis det, du har brug for. Vi sætter os grundigt ind i netop din situation, og herudfra rådgiver vi dig om de muligheder, du har med os bedemand og i forhold til at få den bedste afsked med din kære.

En bedemand i Odense, der tager hånd om det hele.

Som begravelsesforretning og som din bedemand, i Odense, sætter vi en ære i at kunne være der for dig 24 timer i døgnet syv dage i ugen. Uanset hvornår du henvender dig, står vi altid klar til at rådgive dig. Vi beskæftiger os med alle dele af processen, hvad end det gælder enbisættelse eller en begravelse. Vores bedemand er i stand til at udfylde og indsende dødsanmeldelsen på den afdøde, såfremt du ønsker hjælp til dette. Alt, vi skal bruge i denne sammenhæng, er afdødes personnummer, sygesikringskort eller andet ID samt ægtefælle/partners personnummer (ID). Hvis anmelder er en anden end ægtefælle/partneren, anvendes dennes personnummer også.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at anvende os som din bedemand?

I vores bestræbelser på at tilbyde os som en fleksibel bedemand, lader vi det være op til jer, om I vil mødes på egen hjemmeadresse eller i vores begravelsesforretning. På møderne aftales, hvad vi, som din bedemand, skal tage os af, og hvilke dele af processen du/I selv ønsker at varetage.

Begravelse

Som professionel begravelsesforretning og bedemand er vi hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning naturligvis klar over, hvor svært det er at tage afsked med én, man har kær. Selvom en  begravelse eller en bisættelse er noget af det følelsesmæssigt hårdeste, skal man huske på, at det med den personlige og velafholdte begravelse er muligt at skabe et smukt minde, som man kan huske tilbage på i mange år efter. I vores bestræbelser på at give dig lige præcis den højtidelighed, du ønsker, for den du har kær, tilbyder vi os som en  bedemand, i Odense, med talrige muligheder. I samarbejde med dig skaber vi din kæres begravelse præcis, som du ønsker den. Den begravelse, du arrangerer for din kære, kan omfatte dekorationer, musik, digte og en køretur forbi nuværende eller tidligere bopæl mm. Læs mere om dette nedenfor.

Bisættelse

Hos os, er vi som professionel bedemand, klar over, hvor svær en situation man kan stå i som pårørende til en afdød, man har kær. Af netop denne grund bestræber vi os på at gøre denne proces så enkel og overskuelig som mulig for dig. Ligesom det gør sig gældende i forhold til begravelsen, varetager vi alle de dele af bisættelsen, som du ønsker vores hjælp til.

Grunden til at mange mennesker vælger bisættelsen, når de skal sige farvel til en afdød, er muligheden for at sprede eller begrave asken. Som bedemand har vi stor erfaring, og formår dermed at levere en yderst professionel service i forbindelse med en bisættelse.

Kister

Når det kommer til kister, er mulighederne mange hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning. Vi ligger både inde med de traditionelle hvide kister og de farvede.

Se vores udvalg af kister.

Urner

Urner findes i utal af forskellige farver, forskellige materialer og i det hele taget udseender. Nedenfor kan du klikke dig ind til det udvalg af urner, vi har på lager. Skulle du være interesseret i andre urner end dem på nedenstående link, skal du blot henvende dig til os.

Se vores udvalg af urner.

Blomster og dekorationer

Smukke og passende blomster liggende på en kiste til en begravelse eller en bisættelse betyder rigtig meget for mange pårørende. Selvom en flot bårebuket ikke er noget alle bruger, er det for mange en naturlig del af en begravelse eller bisættelse. Hos Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning forhandler vi med flere udvalgte blomsterbindere – herigennem kan vi arrangere udvalget af blomster til den begravelse og bisættelse, du skal være med til at arrangere.

Kontakt Lene Yde ved Korsløkke-Munkebjerg Begravelsesforretning på tlf. 66 10 85 00 og hør nærmere om, hvilke opgaver vores bedemand kan hjælpe med i forbindelse med bisættelse og begravelse i Odense.

Du kan ringe alle dage i ugen, døgnet rundet.

66 10 85 90
Vi træffes telefonisk hele døgnet
- alle dage
For personligt møde aftales tid.

Henvend dig til Bedemand Yde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer i sorgens stund.

Kontakt bedemanden på tlf.
66 10 85 90 for en aftale. Du kan kontakte os alle dage i ugen, døgnet rundt.

Din lokale bedemand i:
Kan vi hjælpe dig?

Du er meget velkommen til at skrive en besked til os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt
reCAPTCHA

Find os på facebook

 

Bedemand Yde ApS

Fjordvej 83 • 5330 Munkebo
66 10 85 90yde@bedemandfyn.dk

Korsløkke - Munkebjerg Begravelse ApS

Østerbæksvej 72, st. th. • 5230 Odense M.
66 10 85 00yde@bedemandfyn.dk

Kerteminde Begravelse ApS

Mølleløkken 55 • 5300 Kerteminde
64 67 00 11yde@bedemandfyn.dk

Munkebo Begravelse ApS

Fjordvej 112b • 5330 Munkebo
65 97 51 11yde@bedemandfyn.dk

Logo til Brancheforeningen Danske Bedemænd, som Bedemand Yde er medlem af

Vi er medlem af Danske Bedemænd: En sammenslutning af bedemænd, der ser det som deres fornemste opgave at tilbyde en høj professionel standard.